1. 01 Plan

  We starten met het in kaart brengen van uw doelen, ideeën, doelgroep en gewenste resultaten. We bespreken de mogelijkheden, bekijken voorbeelden en leggen de requirements vast. Bij elk project hoort een duidelijke prijsofferte. Hierin zetten we zwart op wit wat u krijgt en hoeveel u ervoor betaalt.

 2. 02 Concept

  Met behulp van onze ervaring, creativiteit en marktkennis zetten we uw ideeën om in een duidelijk concept dat niet alleen voor u werkt, maar ook voor uw doelgroep. We bepalen de structuur en werken alle functionaliteiten uit.

 3. 03 Ontwerp

  Wij werken het concept uit tot een volledig ontwerp met goed doordachte user interfaces en een grafisch ontwerp dat aansluit op uw huisstijl. Door middel van diverse aanpassingsrondes werken we samen toe naar een definitief ontwerp, klaar om ontwikkeld te worden.

 4. 04 Ontwikkeling

  Zodra het ontwerp is goedgekeurd starten we met de ontwikkeling van uw oplossing. Wij brengen het ontwerp tot leven volgens de laatste standaarden en programmeren uw oplossing op maat zodat het makkelijk uitbreidbaar en eenvoudig in beheer is.

 5. 05 Lancering

  Uw website of (web)applicatie zal inhoud nodig hebben. Voordat we overgaan tot lanceren zorgen we er dan ook voor dat u alle kennis in huis heeft als het gaat om het gebruik en het vullen van uw nieuwe oplossing. Zodra u denkt de inhoud compleet te hebben zetten wij uw oplossing online.

 6. 06 Beheer & Groeien

  Ook na de lancering bieden we u alle nodige ondersteuning en helpen we u graag verder. Door ervaringen, feedback en statistieken te verzamelen kunnen wij u tevens helpen bij het continu analyseren en verbeteren van uw oplossing.

Benieuwd hoe wij onze aanpak op uw project toepassen?

Contact